Verzenden & retournerenAlle genoemde prijzen zijn in euro, inclusief 19% BTW en exclusief bijdrage in de bezorgkosten, tenzij anders aangegeven. Bestellingen zullen enkel en alleen worden verstuurd nadat het geld ontvangen is op de rekening van DirectWijnBestellen.

De bezorgkosten binnen Nederland zijn als volgt:
 1 -   6 flessen -  6,95  (inclusief btw)
 7 - 12 flessen -  6,95  (inclusief btw)
13 - 18 flessen -  10,95 (inclusief btw)
19 - 24 flessen -  14,95 (inclusief btw)
Wij leveren uitsluitend binnen Nederland.
Voor een levering van wijn naar een van de waddeneilanden vragen wij een toeslag van €15.

Ons streven is om, nadat we uw betaling hebben ontvangen, uw bestelling binnen twee werkdagen bij u thuis af te leveren. Het kan echter gebeuren dat de aflevering door drukte enige vertraging oploopt. Wij verzoeken u wel om voor de verzending het verschuldigde bedrag aan ons te betalen. Dit kan door middel van iDeal of door middel van een bankoverschrijving.
Nadat uw betaling binnen is, contacteren wij u altijd even over het moment van bezorgen.

Al onze wijn wordt voorgeproefd door professionals en velen hebben internationale prijzen gewonnen. Mocht u desondanks niet tevreden zijn over de wijn dan kunt u tot 2 weken na aankoop uw flessen retourneren, mits deze niet geopend of beschadigd zijn.

Voorwaarden voor het retourneren is dat de betreffende artikelen deugdelijk verpakt, compleet, onbeschadigd, ongebruikt zijn en in de onbeschadigde en originele verpakking geretourneerd worden samen met een kopie van de factuur.

Indien beschadigingen zijn opgetreden als gevolg van een ondeugdelijke verzendverpakking of indien het poststuk onvoldoende gefrankeerd is, houdt DirectWijnBestellen zich het recht voor om een retourzending te weigeren en vindt er geen restitutie van het aankoopbedrag plaats.

Retour Adres:
2Wines
o.v.v.: Retourzending DirectWijnBestellen
Kerklaan 5
1241 CJ Kortenhoef

Retourzendingen dienen altijd vooraf te worden gemeld middels een email en vooraf te worden bevestigd door DirectWijnBestellen middels een email.

www.DirectWijnBestellen.nl
[email protected]