BetaalmethodenEen internetshop valt of staat met de veiligheid van de website, en dat realiseren wij ons. Hierdoor hebben wij voor iDeal betalingen een contract gesloten met Mollie (www.mollie.nl) die voor ons de iDeal betaling incasseert.

DirectWijnBestellen werkt op basis van vooruitbetaling. Bestellingen zullen dan ook enkel en alleen worden verstuurd nadat het geld ontvangen is op de rekening van DirectWijnBestellen. De betalingstermijn van bestelde artikelen is 15 werkdagen.

U kunt bij ons op twee verschillende manieren betalen:

1. iDeal (internetbankieren)
2. Het geld overmaken op de bankrekening van 2Wines (DirectWijnBestellen is hier onderdeel van)   

Betalen met iDeal: dit betekent dat u kunt afrekenen in de vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. Om met iDeal te betalen vragen wij u zich eenmalig eenvoudig te registeren bij multisavepay. U kunt zich registreren als u uw bestelling plaatst.

Overmaken op de rekening van DirectWijnBestellen (1151.28.352 -Rabobank, Hilversum t.n.v. 2Wines): Uw order wordt verstuurd zodra uw betaling op onze bankrekening binnen is. U kunt het bedrag overmaken op 1151.28.352 tnv 2Wines in Kortenhoef. Bankoverschrijvingen duren ongeveer 2 werkdagen voordat deze verwerkt zijn. Om vertraging te voorkomen, vermeld bij overschrijvingen altijd uw naam en ordernummer.

www.DirectWijnBestellen.nl
[email protected]