Disclaimer

 

Als DirectWijnBestellen doen wij onze uiterste best op deze site en in al onze andere communicatie zo zorgvuldig mogelijk te zijn. Echter kunnen er onjuistheden ontstaan, zoals bijvoorbeeld een typefout of onjuiste prijsaanduiding.

Privacy
Uw gegevens zijn, net als je betalingen, volledig beschermd. Allereerst omdat de website een beveiligde verbinding heeft en te tweede omdat we uw gegevens nooit aan derden zullen geven. We gebruiken uw gegevens alleen voor de verwerking van de order en de betaling en om de wijn bij u te bezorgen.

Aansprakelijkheid
DirectWijnBestellen aanvaard voor kennelijke fouten en eventuele gevolgen van onverhoopte onjuistheden op deze website geen enkele aansprakelijkheid. Dit geldt ook voor storingen en andere oorzaken waardoor verstrekking van informatie vertraagd wordt. Informatie op de website van DirectWijnBestellen geeft geen garantie of waarborg aangaande de leverbaarheid of voorradigheid van de wijnen, producten of diensten.

Informatie
Alle genoemde prijzen zijn in euro, inclusief 19% BTW en exclusief bijdrage in de bezorgkosten, tenzij anders aangegeven. Wij leveren uitsluitend binnen Nederland. Bestellingen zullen enkel en alleen worden verstuurd nadat het geld ontvangen is op de rekening van DirectWijnBestellen. De bezorgkosten binnen Nederland kunt u vinden op deze pagina

Voor een verzending van wijn naar een van de waddeneilanden vragen wij een toeslag van €15.

DirectWijnBestellen heeft zicht het recht voorbehouden om zonder enige voorafgaande waarschuwing de regels en voorwaarden betreffende het gebruik van deze website te veranderen en om het gebruik van (delen van) deze website te beperken.

Ons streven is om, nadat we uw betaling hebben ontvangen, uw bestelling binnen 48 uur bij u af te leveren. Het kan echter gebeuren dat de aflevering door drukte enige vertraging oploopt. Wij verzoeken u wel om voor de verzending het verschuldigde bedrag aan ons te betalen. Dit kan door middel van iDeal of door middel van een bankoverschrijving.
Nadat uw betaling binnen is, contacteren wij u altijd even over het moment van bezorgen.

Al onze wijn wordt voorgeproefd door professionals en velen hebben internationale prijzen gewonnen. Mocht u desondanks niet tevreden zijn over de wijn dan kunt u tot 2 weken na aankoop uw flessen retourneren, mits deze niet geopend of beschadigd zijn.

Voorwaarden voor het retourneren is dat de betreffende artikelen deugdelijk verpakt, compleet, onbeschadigd, ongebruikt zijn en in de onbeschadigde en originele verpakking geretourneerd worden samen met een kopie van de factuur.

Indien beschadigingen zijn opgetreden als gevolg van een ondeugdelijke verzendverpakking of indien het poststuk onvoldoende gefrankeerd is, houdt DirectWijnBestellen zich het recht voor om een retourzending te weigeren en vindt er geen restitutie van het aankoopbedrag plaats.

Retour Adres:
2Wines
o.v.v.: Retourzending DirectWijnBestellen
Kerklaan 5
1241 CJ Kortenhoef

Retourzendingen dienen altijd vooraf te worden gemeld middels een email en vooraf te worden bevestigd door DirectWijnBestellen middels een email.

 

 

 


www.DirectWijnBestellen.nl
[email protected]