Italiaanse rode wijnen

Di Giovanna Gerbino Rosato di nerello Mascalese
Rode wijn uit Siciliё (Italiё)
Druivensoort: Nerello Mascalese
Oogstjaar: 2013
Smaak: intens en fruitig
Bijzonderheid: biologisch

Di Giovanna Gerbino, Rosso ( Cabernet sauvignon / merlot)
Rode wijn uit Siciliё (Italiё)
Druivensoort: Cabernet Sauvignon 35% , Merlot 35%, Nero d' Avola 15%, Syrah 15%
Oogstjaar: 2011
Smaak: robuust fruitig
Bijzonderheid: biologisch

Di Giovanna Nerello Mascalese
Rode wijn uit Siciliё (Italiё)
Druivensoort: Nerello Mascalese
Oogstjaar: 2010
Smaak: Donkere aroma's met veel kruidigheid
Bijzonderheid: biologisch

Zorzon Cabernet Franc
Rode wijn uit Friuli (Italie)
Druivensoort: Cabernet Franc
Oogstjaar: 2011
Smaak:`vol en stevig, met donkere smaken met koffie en cacao

Zorzon Merlot
Rode wijn uit Friuli (Italie)
Druivensoort: Merlot
Oogstjaar: 2011
Smaak: Kruidig karakter met een soepele afdronk, licht aards karakter

Di Giovanna G&K Merlot
Rode wijn uit Siciliё (Italiё)
Druivensoort: Merlot
Oogstjaar: 2005
smaak:krachtig en kruidig met gebalanceerde hout tonen
Bijzonderheid: enkel van het oogstjaar 2005 gemaakt

Strozzi Ocra
Rode wijn uit Bolgheri (Toscane, Italie)
Oogstjaar: 2010
Druivensoort: Merlot, Cabernet Sauvignon en Syrah
Smaak: Robuust met typerende italiaanse kruidigheid, vol fruit en soeplesse.

Serene L'Emma (Passito Syrah)
Wijn uit Veneto (Italiё)
Oogstjaar: 2008
Druivensoort: Syrah
Smaak: intens waarbij gedacht mag worden aan confiture en rijpe vijgen en kersen.
Bijzonderheid: De druiven worden na de oogst een aantal maanden gedroogd alvorens ze geperst worden en...

Strozzi A-solo
Rode wijn uit Maremma (Italie)
Oogstjaar: 2006
Druivensoort: Petit Verdot
Smaak: Vanille en zwarte bessen zijn het meest vooraanstaand qua smaak maar ook frisheid en kruidigheid erg herkenbaar aanwezig
Bijzonderheid: Gebruik van frans eiken heeft...

Strozzi Vignare - Le Pavoniere
Rode wijn uit Bolgheri (Toscane, Italie)
Oogstjaar: 2007
Druivensoort: Merlot, Cabernet Sauvignon en Cabernet Franc
Smaak: Rijp fruit waar kersen de boven toon voeren met verfijnde kruidigheid